Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

De Groene 4 Mijl

jan
19

De Groene 4 Mijl


De Groene 4 Mijl

Op zondag 19 januari 2020 verzamelen vele bikkels zich bij De Onlanderij van Natuurmonumenten,  aan de Madijk 1 in Eelderwolde. Vanuit daar start de 5e editie van De Groene 4 Mijl door het natuurgebied de Onlanden.Deelnemen kan individueel, als familie of als bedrijf, maar ook met je hond! 

De Groene 4 Mijl voor Bikkels draait om het beleven van de natuur, en het neerzetten van je eigen prestatie waar je met trots op terug kunt kijken. Plezier is een andere karakteristiek: hoe koud en zwaar het ook is, de deelnemers van de Groene 4 Mijl blijven lachen: laat die winter maar komen!

Niet zo’n hardloper of wandelaar? Rondom De Onlanderij, waar de start en finish plaats vindt, zijn in samenwerking met Natuurmonumenten allerlei winterse activiteiten voor kinderen en diverse heerlijke versnaperingen verkrijgbaar.