Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

StarClass International Shorttrack Tournament.

feb
21

StarClass International Shorttrack Tournament.


StarClass International Shorttrack Tournament.

StarClass is een internationale competitie voor West-Europese shorttrackers van 11 tot 15 jaar. De wedstrijd is de laatste van zes wedstrijden waarin de deelnemers zich kunnen plaatsen voor het Junior Europa Cup Finale, het officieuze EK shorttrack Junioren.

Vrijdag staan wedstrijden over 777, 1000 en 1500 meter geprogrammeerd. Zaterdag worden alle 500 meters verreden en zondagochtend de finales van de 777 en 1000 meter. Rond het middaguur worden de aflossingsritten (relay) over 2000 gereden.

De organisatie, Shorttrack Groningen, rekent op de deelname van 150 shorttrackers uit heel West-Europa. Entree: gratis.