Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Bauke Mollema Tocht

aug
6

Bauke Mollema Tocht


Bauke Mollema Tocht

Zaterdag 6 augustus 2022 vindt vanaf het Sportcentrum Kardinge voor de 9e keer de Bauke Mollema Tocht plaats. Onder aanvoering van een van Nederlands beste profwielrenners maken de deelnemers vanuit heel Nederland kennis met het prachtige gebied in en rond Groningen waar Bauke zijn eerste meters zette op weg naar zijn succesvolle carrière. Bauke Mollema wil met deze tocht zijn fans en wielerliefhebbers de gelegenheid geven met hem mee te fietsen.

Er zijn 3 afstanden van 65 km, 110 en 165 km. Bauke fietst zelf ook mee. De tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebbers. De tocht gaat door de stad Groningen en vele grote delen van de Provincie Groningen. Uiteraard wordt ook Zuidhorn niet overgeslagen, het dorp waar Bauke is opgegroeid en de basis is gelegd voor het huidige succes. Hij fietste dagelijks vanaf Zuidhorn naar zijn school in Groningen, door weer en wind.

Schrijf je nu in via www.baukemollematocht.nl!