Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Inspiratiesessie Nationale Sportweek 2022

sep
7

Inspiratiesessie Nationale Sportweek 2022


Inspiratiesessie Nationale Sportweek 2022

Van vrijdag 16 t/m zondag 25 september 2022 zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders in heel Nederland hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. We vieren het Nationale Sportweek feest ook in Groningen!

Op woensdag 7 september van 20.00 tot 21.30 uur gaan we sportaanbieders voor de laatste keer meenemen in de plannen voor Groningen. Het is dan nog maar iets meer dan een week voorafgaand aan de Nationale Sportweek! We gaan samen aftellen! Daarnaast verzorgen we een inspiratiesessie en laten we deelnemende sportaanbieders zien hoe zij zich het beste kunnen voorbereiden op de Nationale Sportweek. De bijeenkomst vindt plaats in Sportcentrum Kardinge, vergaderzaal 2 (1ste etage), Kardingerplein 1.

Programma op woensdag 7 september 2022
19.45 uur Inloop
20.00 uur Opening
20.15 uur Nationale Sportweek in Groningen door projectgroep
20.30 uur Start inspiratiesessie met o.a. de Sportclubactie en Gezonde Sportkantine
21.30 uur Borrel en nazit
22.00 uur Einde programma

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze inspiratiesessie? Stuur dan een e-mail naar: info@sport050.nl en geef aan met hoeveel personen je komt. Meer over de NOC*NSF Nationale Sportweek in de gemeente Groningen lees je hier.