Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Open huis ACLO Studentensport

sep
20

Open huis ACLO Studentensport


Open huis ACLO Studentensport

Heb jij altijd al eens bij willen sporten bij de grootste sportvoorziening van Groningen. Dan is nu je kans.Tijdens de Nationale Sportweek organiseert ACLO Studentensport op dinsdag 20 september een Open Huis op het Zernike complex.

ACLO staat voor Academische Centrale voor Lichamelijke Opvoeding. Het is de overkoepelende studentensportstichting van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen.

100 SPORTEN
Speciaal voor de studenten van deze twee instellingen bepaalt de ACLO het sportaanbod. De ACLO biedt bijna 100 verschillende sporten aan. Variërend van onderwaterhockey tot voetbal en van ballet tot kickboksen. In totaal sporten bijna 19.000 studenten bij de ACLO. Daarmee is het de grootste studentensportorganisatie van Europa.

OPEN HUIS
De ACLO doet dit jaar voor het eerst mee met de Nationale Sportweek. Speciaal voor die gelegenheid wordt een Open Huis georganiseerd. Op dinsdag 20 september van 11:00 - 15:00 uur. Je kunt dan een kijkje nemen bij het ACLO Sportcentrum op de Zernike Campus Groningen en deelnemen aan een groepsles Bodyfit.

SQUASH EN PADEL
Daarnaast zijn enkele squashbanen geopend om een balletje te slaan. Bovendien kun je kennismaken met padel en beachvolleybal op de nieuwe banen en velden die deze zomer zijn aangelegd. Je kunt het uiteraard ook zelf uitproberen.

INFORMATIE

Open Huis ACLO Studentensport wordt gehouden op dinsdag 20 september van 11:00 tot 15:00 uur. ACLO Sportcentrum op de Zernike Campus. Het is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden. Klik hier om je aan te melden.