Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Symposium samen groeien!

sep
23

Symposium samen groeien!


Symposium samen groeien!

Graag nodigen we je uit voor het sympoisum Samen groeien! Deze wordt vrijdag 23 september gehouden op de locatie Kardingerweg van het Alfa-college.Tijdens deze dag ontdek je meer  over de mogelijkheden om door te groeien, voor jezelf of je medewerkers.  Voormalig schaatser Mark Tuitert is de gastspreker van de dag en spreekt gepassioneerd over dromen en sterker worden door tegenslagen. Ook vertelt hij motiverend over het (durven van) keuzes maken, persoonlijk leiderschap, onzekerheid, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid. 

Daarnaast wordt Sportnetwerk050 verbonden aan het symposium samen groeien! Na de inspirerende symposium worden inhoudelijke workshops gehouden waar aandacht is voor thema's die relatie hebben met de thema's topsport, breedtesport en positieve gezondheid waar wij in Sportnetwerk050 bijeenkomsten normaal gesproken tafels over organiseren.

Het symposium vindt plaats tijdens de Nationale Sportweek. Ook in 2022 streeft de gemeente Groningen/Sport050, samen met de vele partners in het Gronings sportnetwerk, er weer naar een feestelijke Nationale sportweek.

Het programma
15.30 uur – Inloop met een hapje en een drankje
16.00 uur – Opening door o.a. locatiedirecteur Alfa-college Jaco van Gent en Sport050 directeur Jeroen Visser. 
16.30 uur – Gastspreker Mark Tuitert geeft tips en tricks om je doelen én dromen te realiseren 
17.30 uur – Pauze
18.00 uur – Workshops
19.00 uur – Afsluiting en netwerkborrel

Meld je nu aan voor het symposium
We ontmoeten je graag op het symposium van het Alfa-college in Groningen op de locatie Kardingerweg 48.
Meld je nu aan via deze link! Aanmelden kan tot 15 september. 

Graag tot ziens op 23 september!