Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportaanbod Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek zetten sportclubs in de gemeente Groningen hun deuren open. Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende sportaanbieders en het sportaanbod.

Indoorgroep Haren

Sport(en): Conditie & Basketbal
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je op maandag- en vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur bij Indoorgroep Haren de sfeer proeven en als je wilt kun je direct meedoen.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Indoorgroep Haren.

BV Novum

Sport(en): Badminton
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur vrijblijvend badmintonnen voor beginners en gevorderden bij de gezellige badmintonvereniging BV Novum.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van BV Novum.

Bslim

Sport(en): Diverse sporten
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je iedere dag meedoen met hele toffe activiteiten (4 t/m 15 jaar) van Bslim.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Bslim.

WIJ Groningen

Sport(en): Diverse sporten
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je iedere dag meedoen met hele leuke sportieve activiteiten (van 4 t/m 18 jaar) van WIJ Groningen.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van WIJ Groningen.

Loopgroep Astrea

Sport(en): Hardlopen
Omschrijving sportaanbod: Tijdens de Nationale Sportweek kan iedereen gratis en vrijblijvend meetrainen met de trainingen van Loopgroep Astrea. Dat kan op maandagavond van 19:30 - 20:30 uur, op woensdagavond van 19:30 - 21:00 uur en op vrijdagavond van 19:30 - 21:00 uur.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Loopgroep Astrea.

Active Movement

Sport(en): Aquasport
Omschrijving sportaanbod: Op maandag en woensdag avond om 20 uur aquafitten in zwembad Scharlakenhof Haren. Een Total body workout op opzwepende muziek in het water. Vanaf 16 jaar. Op woensdagavond om 20.30 uur Aqua spinning! Op de racefiets in het water fietsen we een half uur volle bak op opzwepende muziek. Goed voor de benen en billen en conditie.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Active Movement.

Kazemi Taekwondo Academie

Sport(en): Taekwondo
Omschrijving sportaanbod: Met het geven van niet alleen fysieke en technische trainingen maar ook mentale weerbaarheid zorgen wij ervoor dat de leden binnen het dagelijkse leven goed om kunnen gaan met ongewenste situaties. Onze leden doen regelmatig mee aan allerlei nationale en internationale toernooien. Tijdens de Nationale Sportweek mag je de hele week bij ons gratis meetrainen.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Kazemi Taekwondo Academie.

Voetjebal Groningen

Sport(en): Voetbal voor 2 t/m 5 jaa5
Omschrijving sportaanbod: Voetjebal is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Peuter en kleuters  maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt.Tijdens de nationale sportweek zullen wij op woensdag 25 september voor 3 groepen (max 10 kinderen per trainingen dus 30 kinderen in totaal) een Voetjebal training gaan geven. Dus weer er snel bij en geef je op.

Wil jij jouw sportclub graag in de schijnwerpers zetten tijdens de Nationale Sportweek? Meld je je dan snel aan via het aanmeldformulier.