Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportaanbod Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek zetten sportclubs in de gemeente Groningen hun deuren open. Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende sportaanbieders en het sportaanbod.

Kazemi Taekwondo Academie

Sport(en): Taekwondo
Omschrijving sportaanbod: Met het geven van niet alleen fysieke en technische trainingen maar ook mentale weerbaarheid zorgen wij ervoor dat de leden binnen het dagelijkse leven goed om kunnen gaan met ongewenste situaties. Onze leden doen regelmatig mee aan allerlei nationale en internationale toernooien. Tijdens de Nationale Sportweek mag je de hele week bij ons gratis meetrainen in Sporthal Vinkhuizen. Meld je aan via: kazemitaekwondo@gmail.com.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Kazemi Taekwondo Academie.

Korfbalvereniging Nic.

Sport(en): Korfbal
Omschrijving sportaanbod: Gratis korfbalinstuif voor alle basisschoolleerlingen. Op vrijdagmiddag 27 september (14.00-16.00, Sportpark de Wijert) organiseren wij een korfbalinstuif op de sportvelden van Sportpark De Wijert. Onder leiding van trainers en trainsters van de club doe je (korfbal)spelletjes en speel je wedstrijdjes. Maak zo kennis met korfbal. Uiteraard staat plezier hebben met elkaar voorop, want dat is erg belangrijk bij het sporten. Wil je meedoen? Meld je dan nu aan, via: jeugdnic@hotmail.com!
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Nic.

BC GO!

Sport(en): Badminton
Omschrijving sportaanbod: Maandag: jeugd van 8-14 jaar, 17.30-19.00 uur in sporthal Europapark en zaterdag: jeugd van 8-14 jaar, 8.30-10.00 uur in sporthal Selwerd. Oudere jeugd (en volwassenen) ook welkom, maar tijden en speeldagen verschillen per niveau. Als je interesse hebt vinden we een geschikte groep; dus mail even. Graag vooraf mailen naar: jeugd@bcgo.nl. Leenrackets zijn aanwezig, alleen sportkleding en zaalschoenen zijn nodig.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van BC GO!.

Handbalvereniging V&S

Sport(en): Handbal
Omschrijving sportaanbod: Handbaltrainingen op woensdag, sporthal Lewenborg F jeugd 7-8 jaar (gemengd) 17:00-18:00 uur, E jeugd (gemengd) 9-10 jaar 17:00 - 18:00 uur, D jeugd (gemengd) 11-12 jaar 18:00 - 19:00 uur, C jongens 13-14 jaar 19:00 - 20:00 uur, B meiden 15-16 jaar 19:00 - 20:00 uur, Graag horen wij vooraf wie we kunnen verwachten, dan kunnen wij de trainers inlichten. Vragen en aanmeldingen via jager_yara@hotmail.com.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Handbalvereniging V&S.

Indoorgroep Haren

Sport(en): Conditie & Basketbal
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je op maandag- en vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur bij Indoorgroep Haren de sfeer proeven en als je wilt kun je direct meedoen.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Indoorgroep Haren.

BV Novum

Sport(en): Badminton
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur vrijblijvend badmintonnen voor beginners en gevorderden bij de gezellige badmintonvereniging BV Novum.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van BV Novum.

Bslim

Sport(en): Diverse sporten
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je iedere dag meedoen met hele toffe activiteiten (4 t/m 15 jaar) van Bslim.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Bslim.

Badmintonclub Lewenborg

Sport(en): Badminton
Omschrijving sportaanbod: Open Badmintonavond voor (semi-)gevorderde spelers op maandag 23 september in sportzaal MFC Engelbert van 21:30-22:00 uur. Open Badmintonavond voor spelers op competitieniveau op donderdag 26 september in Sporthal Lewenborg van 20:00-22:00 uur. Open Badmintonavond voor beginners en gevorderden op vrijdag 27 september in Sporthal Lewenborg van 20:00-22:00 uur
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Badmintonclub Lewenborg.

WIJ Groningen

Sport(en): Diverse sporten
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je iedere dag meedoen met hele leuke sportieve activiteiten (van 4 t/m 18 jaar) van WIJ Groningen.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van WIJ Groningen.

Loopgroep Astrea

Sport(en): Hardlopen
Omschrijving sportaanbod: Tijdens de Nationale Sportweek kan iedereen gratis en vrijblijvend meetrainen met de trainingen van Loopgroep Astrea. Dat kan op maandagavond van 19:30 - 20:30 uur, op woensdagavond van 19:30 - 21:00 uur en op vrijdagavond van 19:30 - 21:00 uur.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Loopgroep Astrea.

Active Movement

Sport(en): Aquasport
Omschrijving sportaanbod: Op maandag en woensdag avond om 20 uur aquafitten in zwembad Scharlakenhof Haren. Een Total body workout op opzwepende muziek in het water. Vanaf 16 jaar. Op woensdagavond om 20.30 uur Aqua spinning! Op de racefiets in het water fietsen we een half uur volle bak op opzwepende muziek. Goed voor de benen en billen en conditie.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Active Movement.

Voetjebal Groningen

Sport(en): Voetbal
Omschrijving sportaanbod: Voetjebal is het eerste en enige speciale voetballende speelconcept van Nederland voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Peuter en kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Tijdens de Nationale Sportweek zullen wij op woensdag 25 september voor 3 groepen (max 10 kinderen per trainingen dus 30 kinderen in totaal) een Voetjebal training gaan geven. Dus weer er snel bij en geef je op.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Voetjebal Groningen.

Connorsports

Sport(en): Labooca, Bootcamp, Bodyfit, Bodypump, Labooty, Fatattack, Hiit, Personaltraining, Minitrapolines
Omschrijving sportaanbod: In de Nationale Sportweek kun je een gratis proefles volgen. Stuur een e-mail naar info@connorsports.nl en vermeld daarin welke les je zou willen volgen, en eventueel met hoeveel personen. Neem altijd een handdoek en een flesje water mee.
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Connorsports.

Gijs Groningen IJshockey

Sport(en): IJshockey
Omschrijving sportaanbod: Ben je 4 tot 18 jaar oud? Kom dan naar Sport centrum Kardinge en ervaar GRATIS de snelste teamsport ter wereld. Vanaf 14 September tot de herfstvakantie INSTUIF-UUR elke zaterdagmiddag van 14.15 tot 15.15 uur, dus ook in de Nationale Sportweek. Neem zelf schaatsen en handschoenen mee. Een stick en helm worden in bruikleen gegeven. Meer informatie: opleiding@gijsgroningen.nl
Voor meer informatie bekijk het clubprofiel van Gijs Groningen.

Boxing Team Alshawa

Sport(en): Boksen
Omschrijving sportaanbod: Bokslessen voor jong en oud, beginner en gevorderd. Bokslessen van een voormalig wereldkampioen. Tijdens de Nationale Sportweek kun je een gratis proefles volgen op dinsdag 24 september, donderdag 26 september en vrijdag 27 september om 20.00 en op zaterdag 28 september om 13.00. Wordt sterk en fit bij boxing team Alshawa!

Wil jij jouw sportclub graag in de schijnwerpers zetten tijdens de Nationale Sportweek? Meld je je dan snel aan via het aanmeldformulier.