Fittegolf: blijf fit deze zomer!

Zon, zee, sport!

Het is zomer, de perfecte tijd om actief te blijven, zelfs tijdens de warmste dagen. Laat de hitte je niet tegenhouden, maar maak er een Fittegolf van! We hebben voor jou het Gronings Fitteplan opgesteld, vol met tips en ideeën om buiten te sporten en fit te blijven.

Ga eropuit: spring in het zwembad, pak je kano, trek je skeelers aan of stap op je mountainbike. Geniet van het prachtige zomerweer in Groningen en blijf actief, zelfs tijdens de zomerstop van je sportclub. Sporten hoeft niet vermoeiend te zijn – met de juiste activiteiten ga je door tot in de late avonduren!

Gronings Fitteplan

Met de activiteitenchecklist van Sport050 ben je er zeker van dat je ook in de zomer actief blijft. Deze gids biedt je een zomerkalender en praktische tips om je hoofd koel te houden tijdens de warmste dagen. Je vindt er evenementen en activiteiten die je niet wilt missen, evenals een bucketlist voor de zomer met 50 sportieve uitdagingen. Lees ook onze 5 tips voor op de camping én thuis.

Zomerkalender en bucketlist

Plan je zomer met onze zomerkalender en vul hem met sportieve activiteiten. Gebruik de zomerbucketlist om nieuwe sporten te ontdekken en leuke doelen te stellen. Blijf in beweging en geniet volop van je zomer!

Contact en meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op via info@sport050.nl. Bekijk ook platforms zoals VisitGroningen, Bslim, Check050 voor nog meer sportieve mogelijkheden deze zomer.