Sport050
Informatie
Buurtsportcoaches Bslim

Ontdek wat de buurtsportcoaches van Bslim voor jouw sportclub kunnen betekenen

In de gemeente Groningen organiseert Bslim het hele jaar door verschillende sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren van 4 t/m 16 jaar. In het Bslim team zitten meerdere brede vakdocenten die werkzaam zijn op verschillende basisscholen in de gemeente Groningen en buurtsportcoaches die in verschillende Groningse wijken werken. Bslim heeft als doel om kinderen en jongeren structureel aan het sporten te krijgen.

Hiervoor zoeken zij de samenwerking met sport- en beweegaanbieders uit de gemeente Groningen om (kennismakings) activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten, ondersteuning/opzetten toernooien, leden (jongeren) werven, etc.

Passend sportaanbod
Daarnaast kunnen de Bslim’ers met kinderen en jongeren mee kijken naar een passend sportaanbod en de mogelijkheden voor de financiering van sportlidmaatschappen. Ben jij benieuwd of de buurtsportcoaches van Bslim iets voor jou kunnen betekenen binnen de vereniging/club? Wil je graag meer informatie over wat Bslim kan betekenen op financieel gebied? Of wil je gewoon graag op de hoogte blijven van alles wat Bslim doet en organiseert? Mail dan naar buurtsportcoaches@hvdsg.nl of kijk op de website van Bslim.

Klimmen Bslim