Sport050
Informatie
Klachten en Meldingen

Een klacht of melding

Melding
Een melding is een storing of gebrek over een sportaccommodatie. Denk hierbij aan een lamp die het niet doet, een douche die niet werkt etc. Je kunt hiervoor het meldingsformulier invullen, zodat we er mee aan de slag gaan.

Klacht
Het kan ook zijn dat je een klacht heb over de dienstverlening of over een product dat je bij Sport050 hebt gekocht. Je kunt hiervoor het klachtenformulier invullen, zodat we er mee aan de slag gaan.

Restitutie
Kun je niet meer sporten en heb je een abonnement, een 8-kaart, een 12-kaart of zwemlespakket bij de Sportcentrum Kardinge of bij een van de zwembaden gekocht? Dan kun je je geld terug vragen of de geldigheid van je kaart laten verlengen. Vul hiervoor het formulier in.

Klanttevredenheidsonderzoek (KTO)

Wil je anoniem je ervaringen met Sport050 met ons delen, dan kan dat ook. We vinden het belangrijk om ons te blijven verbeteren en willen daarbij de wensen van klanten en inwoners centraal stellen. Met behulp van deze enquête willen we graag je ervaringen met de accommodaties en diensten van Sport050 ophalen.

Sporthal Selwerd sportzaal