Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Blijf in beweging met Hans Nijland en Marianne Timmer

De gemeente Groningen en de Noordelijke Kopstukken roepen inwoners op om dit voorjaar in beweging te komen. Olympische medaillewinnaar Marianne Timmer en voormalig directeur van FC Groningen Hans Nijland geven het goede voorbeeld en doen mee. Meld jij je ook aan via noordelijkekopstukken.nl?

Kies jouw sport- of beweegdoel
Het stellen van een sport- of beweegdoel motiveert jou om in beweging te blijven. Via de website www.noordelijkekopstukken.nl  kun je je eigen doel doorgeven. Nadat je je sport- of beweegdoel hebt doorgegeven, ontvang je advies en tips om gemotiveerd en goed voorbereid aan de start te verschijnen. Je kunt je inschrijven voor het paasweekend (2 t/m 5 april) of de meivakantie (1 t/m 9 mei). Natuurlijk doen Marianne, Hans en medewerkers van de gemeente Groningen zelf ook mee.

Lichamelijke beweging stimuleren
De gemeente Groningen en de Noordelijke Kopstukken vinden het belangrijk om op verschillende manieren sport en bewegen te stimuleren. Het stellen van een sport- of beweegdoel kan helpen om in beweging te blijven tijdens de lockdown. Daarom lanceren wij, samen met een aantal andere partners, de campagne #SAMENvitaal.

#SAMENvitaal