Sport050
Nieuws
Interesse in Sportzaal Groenewei? Laat het weten.

Wil jij met je sportclub of sportgroep sporten in Sportzaal Groenewei?

Na de zomervakantie 2024 wordt een nieuwe sportzaal in Meerstad in gebruik genomen. De sportzaal is onderdeel van Kindcentrum Groenewei en is 33 bij 22 meter en 7 meter hoog.

De sportzaal kun je van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden huren en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, badminton, volleybal en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sportzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet en materiaal voor gymnastiek. Ondanks dat de zaal geen competitieafmetingen heeft, zijn er wel handbal-/ zaalvoetbaldoeltjes aanwezig en korven voor korfbal. De sportzaal is ruimer gemaakt zodat er een volwaardig basketbal centercourt is, met voldoende uitloop achter de baskets. De zaal is buiten de gebruikstijden voor het bewegingsonderwijs beschikbaar voor de binnensport. Hiermee biedt de sportzaal kansen voor het dorp Meerstad op het gebied van sport, spelen, bewegen en ontmoeten.

Voorrangsregels gebruik
De sportzaal is te huren voor de seizoensplanning van sportseizoen 2024-2025. Wij bieden partijen en sportclubs hierbij de mogelijkheid om de interesse in het gebruik van de sportlocatie kenbaar te maken. Uitgangspunt zijn de algemene voorrangsregels die gelden voor de inroostering van sportlocaties in de gemeente:

  1. basisonderwijs;
  2. voortgezet onderwijs/ middelbaar beroepsonderwijs;
  3. Bslim- activiteiten (tussen 15.00 uur en 17.00 uur);
  4. regionale opleidingscentra/ RTC’s/ talentontwikkeling;
  5. sportverenigingen;
  6. groepen/ overige.


Naast bovenstaande voorrangsregels hanteren we ook nog het uitgangspunt, dat structurele verhuur voor incidentele verhuur gaat en dat we de voorkeur geven aan partijen en sportclubs (met veel leden uit) uit het dorp Meerstad.

Interesse in de Sportzaal Groenewei? Laat het weten!


Heb je als sportclub of sportaanbieder interesse in het gebruik maken van Sportzaal Groenewei in het volgende sportseizoen? Laat het weten via: verhuur@sport050.nl. Geef aan welke dag(en) en tijden je gebruik wilt maken, wat je wilt gaan doen qua sporten/activiteiten en voor wie. Ook is het voor ons belangrijk om te weten of je structureel of incidenteel wilt huren of gewoon een keertje wilt proberen.

Groenewei sportruimte