Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Inschrijfperiode Sport- en Cultuurhopper geopend

Inschrijfperiode Sport- en Cultuurhopper geopend

De Sport- en Cultuurhopper is een online verzameling sport- en culturele cursussen aangeboden door verschillende sport- en cultuuraanbieders, waar kinderen van 4-13 jaar op een laagdrempelige manier gratis of tegen geringe kosten kunnen kennismaken met een sport of activiteit.

Op de website www.sportcultuurhopper.nl worden al deze cursussen verzameld en komt vraag en aanbod bij elkaar. Aanbieders kunnen op de website hun cursussen plaatsen en kinderen schrijven zich via de website in. Er wordt gewerkt met cursusperiodes dus er is alleen een cursusaanbod in bepaalde periodes.

Tot 17 februari kunnen kinderen zich inschrijven voor de periode lente/zomer 2020.

De Sport- en Cultuurhopper is een initiatief van gemeente Groningen. De organisatie van de Sport- en Cultuurhopper is in de gemeente Groningen in handen van Huis voor de Sport Groningen in samenwerking met Vrijdag.