Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Alle sportvoorzieningen gesloten tot en met 6 april

Alle sportvoorzieningen gesloten tot en met 6 april

Naar aanleiding van de persconferentie van 15 maart en de extra maatregelen tegen verspreiding van het Corona virus zijn alle gemeentelijke sportvoorzieningen (zwembaden, sportcentra, sporthallen, gymzalen, dojos en sportparken) gesloten tot en met 6 april 2020.

We merken dat we veel vragen krijgen over de gehuurde sportruimte die op dit moment niet beschikbaar is en daardoor ook niet kan worden gebruikt. Maar ook over zwemlessen en abonnementen voor de recreatieve sporters. Lees meer in ons speciale dossier over het Coronavirus.

De kantoormedewerkers van Sport050 proberen zo goed mogelijk (telefonisch en per e-mail) bereikbaar te zijn en werken voornamelijk vanuit huis.