Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nieuwsbrief

Ontvang ook de nieuwsbrief van Sport050. In iedere nieuwsbrief (maandelijks) krijg je algemeen nieuws over verschillende sporten, Sporty in actie, openbare sportplekken en andere actuele onderwerpen. Daarnaast kun je gepersonaliseerd nieuws lezen op basis van je interesses. Deze hebben we als volgt ingedeeld.

Zwemmen
Krijg informatie over recreatief zwemmen, activiteiten of groepslessen in de zwembaden van de gemeente Groningen. 

Zwembad de Parrel
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van zwembad de Parrel.

Helperzwembad
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van het Helperzwembad.

Zwembad Kardinge
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van zwembad Kardinge.

Openluchtbad de Papiermolen
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van Openluchtbad de Papiermolen.

Schaatsen
Alles over schaatsen zoals recreatief schaatsen, schaatsles en andere activiteiten op de ijsbanen. Ook informatie over de verschillende (gewijzigde) openingstijden kun je lezen

Verenigingen
Als je dit als interessegebied hebt, krijg je nieuws over verschillende verenigingen of sportaanbieders in de gemeente Groningen. Je leest nieuws over sportparken, gymzalen of Sporthallen.

Kinderactiviteiten
Wil je weten wat er voor kinderen te doen is op het gebied van sport? Kies dan deze interesse en je krijgt informatie over bv sportieve kinderfeestjes en Bslim.

Zwemles van mijn kind
Zit je kind op zwemles in het Helperzwembad, Zwembad Kardinge of Zwembad de Parrel bij Sport050, lees dan hier informatie over kijklessen, diploma zwemmen, tips en tricks.

Bestuur
Ben je bestuurder van een sportvereniging? Lees hier dan het laaste nieuws over bijvoorbeeld het project 'Gelijk Speelveld'of het "Led project"

Evenementen
Ontvang je evenementen kalender met de sportevenement die de komende maand gepland staan. Dit zijn sportevenementen van verschillende organisatie in de gemeente Groningen.