Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gronical Dizziness

 • Sport, activiteit
 • Frisbee
 • Leeftijdsgroep
 • 06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar
 • Voor wie
 • mannen en vrouwen samen,
  nationale sportweek,
  sporthopper

Ultimate Frisbee is een uitdagende teamsport voor jong en oud waarbij hard rennen, prachtige worpen en tactisch inzicht met elkaar gecombineerd worden. Binnen de club bieden we zowel ruimte voor mensen die fanatiek willen sporten, wedstrijden spelen, in nationale teams willen spelen als aan mensen die het vooral voor plezier sporten en gezelligheid. Naast sporten organiseren we ook andere activiteiten. Ben jij op zoek naar een uitdagende teamsport waarin je hard rennen, prachtige worpen en tactisch inzicht met elkaar kunt combineren? Dan is ultimate frisbee wat voor jou!

Bij ons kan zowel door jeugd (vanaf 8 jaar) als volwassenen getraind worden. We spelen mee in de landelijke competities op verschillende niveaus. Training is op maandag- en woensdagavond. In de winter trainen we op woensdag binnen in Sporthal Lewenborg. De rest van het jaar (en op maandag) trainen we op Sportpark Het Noorden.

Wil je een keer meetrainen? Stuur even een mailtje en je bent van harte welkom!

Aanbod in Nationale Sportweek

Datum: 19 september 2022
Tijdstip: 19:00 uur
Omschrijving sportaanbod: Tijdens de Nationale Sportweek organiseren we op maandag 19 september een open training. Wij trainen op Sportpark Het Noorden, Iepenlaan 89a. Wij trainen van 19:00 tot 21:00!
Leeftijdsgroep: Volwassenen, vanaf 18 jaar
Sportlocatie(s): Sportpark Het Noorden
Meedoen aan de gratis activiteit? Klik hier voor volwassenen.