Sport050
Sporten in Groningen
Korfbalvereniging Nic.

Korfbalvereniging Nic.

Nic. is de korfbalvereniging uit Groningen waar je vanaf je 5de tot aan je 100ste kan korfballen en je thuis kunt voelen! Bij Nic. gaan prestatie en gezelligheid hand in hand, wij willen dan ook voor elke korfballer iets te bieden hebben. Wij willen een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt. Dit betekent dat een ieder met respect behandeld wordt. Iedereen – jong en oud – moet op een prettige manier kunnen korfballen.

Nic. is een vereniging met een rijke historie: in 1994 en 1998 werd de club landskampioen op het veld en de club behaalde tweemaal de felbegeerde korfbalfinale in Ahoy Rotterdam. Het eerste team van Nic. komt momenteel uit in de Hoofdklasse. Er wordt door de verschillende teams binnen Nic. zowel wedstrijdkorfbal als breedtekorfbal gespeeld.

Wist je dat Nic. ook een KangoeroeKlup heeft? De KangoeroeKlup is een gezellige club voor kinderen van 3 t/m 6 jaar waar ze één keer in de week in een veilige omgeving lekker kunnen sporten met hun leeftijdsgenootjes. Spelenderwijs worden kinderen enthousiast gemaakt om te gaan spelen, bewegen en later wellicht écht te korfballen. De kinderen maken op een leuke manier kennis met korfbal door middel van allerlei spelletjes met ballen, pionnen, hoepels en ander leuk spelmateriaal.”

Sport
Korfbal
Voor wie
Basisschool kind, Gezin, Jongeren, Kleuter, Volwassenen
Speciaal aanbod voor
-
Type aanbieder
Vereniging

Locaties van Korfbalvereniging Nic.