KV Hoogkerk

KV Hoogkerk is een actieve korfbalvereniging onder de rook van Groningen en heeft ongeveer 100 spelende en niet-spelende leden. Een vereniging waar prestatiegericht korfbal en ambitie, hand in hand gaat met plezier in de sport. Bezoek de webstie op: https://www.kvhoogkerk.nl Wij hebben de beschikking over een eigen kantine, aan ons fraai gelegen kunstgrasveld achter de sporthal in Hoogkerk waar wij onze indoorwedstrijden spelen in de blaashal.
Op dit moment heeft Hoogkerk een 4-tal senioren en 10 jeugdteams. Hoogkerk heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een club met een sportieve ambitie. Ons 1e seniorenteam speelt in de zaal en op het veld eerste klasse.

Hoogkerk besteedt veel aandacht aan de jeugd en wil graag met haar jeugd zo hoog mogelijk acteren. Dat dit mogelijk is, bestempelt de jeugd zelf met haar talrijke deelnames aan de regionale selectieteams. Veel jeugdspelers van Hoogkerk zijn opgenomen in de selectieteams van de provincie Groningen, hiervan zullen er ook nog een aantal worden geselecteerd voor District Noord (de beste talenten van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe) en voor het Nederlands Team.

Wil je ook gaan korfballen?
Dan kan je je aanmelden via het aanmeldingsformulier: https://www.kvhoogkerk.nl/lidmaatschapsformulier/ Wil je eerst een keertje mee doen? Dan kan je dat aangeven door een e-mail te sturen aan:
info@kvhoogkerk.com.
Op deze wijze kan het beste afgestemd worden met welke teams meegetraind kan worden.

Sport
Korfbal
Voor wie
Basisschool kind, Jongeren, Kleuter, Volwassenen
Speciaal aanbod voor
Verstandelijke beperking
Type aanbieder
Vereniging

Algemeen

Locaties van KV Hoogkerk

Veelgestelde vragen over KV Hoogkerk

Wat is korfbal?