Maple Leaf

Volleybalvereniging Maple Leaf is in de zomer van 1945 opgericht door een groepje bewoners uit Helpman. Als eerbetoon aan de Canadese bevrijders kozen zij het symbool van Canada, het esdoornblad (Maple Leaf), als naam. Tot 1950 werd naast volleybal ook aan tennis, voetbal en korfbal gedaan. Nu is Maple Leaf een gemengde recreatieve volleybalclub pur sang, bestaande uit ongeveer 20 leden.

Maple Leaf is geen prestatiegerichte club: plezier in het spel en gezelligheid staan voorop. Onze vaste speelavond is de woensdagavond. Van half negen tot tien uur spelen we in het gymnastieklokaal aan de Canadalaan 2 (Corpus den Hoorn). Het eerste half uur is er plaats voor de warming-up en worden gerichte oefeningen gedaan. Hierna worden partijtjes gespeeld. Daarnaast treffen de leden elkaar tijdens de ledenvergadering aan het eind van het seizoen en tijdens de uitstapjes die elk seizoen in clubverband worden georganiseerd.

Om de sfeer binnen de vereniging te kunnen proeven, kun je 3 keer meespelen, waarna bekeken wordt of we bij elkaar passen (je speelt mee op eigen risico en we gaan er vanuit dat je een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering hebt). Heb je interesse? Neem dan contact op met Arend Doorduin via mail of de telefoon. Wanneer je besluit lid te worden, dan gaan we er van uit dat je zoveel mogelijk aanwezig bent.

Sport
Volleybal
Voor wie
Senior, Volwassenen
Speciaal aanbod voor
-
Type aanbieder
Vereniging

Informatie

Algemeen

Locaties van Maple Leaf