Sport050
Sporten in Groningen
MCZ | Fysiotherapie, Fitness & Leefstijl

MCZ | Fysiotherapie, Fitness & Leefstijl

MCZ bestaat al bijna 50 jaar. We doen nog steeds waar heel goed in zijn en ooit mee begonnen: fysiotherapie, maar de wereld verandert en MCZ verandert mee. Sporten, bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijk om fit en vitaal te zijn en te blijven. Dat geldt voor iedereen.

Maar soms heb je hulp nodig en dan is MCZ het beweegcentrum in Groningen die jou oplossingen biedt. Bij ons kun je terecht voor al je beweegvragen. Bij lichamelijke of chronische klachten helpen onze fysiotherapeuten je graag.

Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in sportblessures en sportbegeleiding? De spelers van FC Groningen, Donar en Samen Lycurgus laten hun blessures bij ons behandelen. Maar wij voorkomen liever blessures en daarom verzorgen we ook de krachttrainingen. En zo is onze fitnesstak ontstaan. Met onze trainingsprogramma's begeleiden onze beweegcoaches en fysieke trainers mensen dit fitter willen worden, sporters die na een blessure verantwoord wedstrijdfit willen worden, of de ambitie hebben een (top) prestatie te leveren.

We zijn er dus voor iedereen: samen werken we aan jouw fitheid. Op welk niveau dan ook en van jong tot oud. Wil jij dat ook? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in en dan kijken we hoe wij jou kunnen helpen met je fitheid.

Sport
Fitness, Personal training
Voor wie
Volwassenen, Jongeren, Senior
Speciaal aanbod voor
Mannen, Zwanger, Vrouwen, Lichamelijke beperking, Revalidatie, Gewichtsbeheersing, Chronische aandoening
Type aanbieder
Bedrijf

Algemeen

Locaties van MCZ | Fysiotherapie, Fitness & Leefstijl