Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

STV Eemsmond

 • Sport, activiteit
 • Schaatsen
 • Leeftijdsgroep
 • 06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • mannen en vrouwen samen

STV Eemsmond is een schaatsvereniging die van oudsher is ontstaan in de gemeente Eemsmond. In de winter schaatsen wij op ijsbaan Kardinge in Groningen. Hier verzorgen wij trainingen voor de jeugd op de zaterdag (vanaf ongeveer 6 jaar) voor de junioren op maandag, woensdag en vrijdag en voor recreanten op maandag en woensdag. Daarnaast doen wij als vereniging mee aan allerlei wedstrijden en organiseren wij een zomerkamp voor de jeugd een trainingsweek naar het Zuid-Duitse Inzell en organiseren wij seizoens uitjes voor de junioren en pupillen. In de zomer skeeleren wij in Ten boer en lopen we hard in Appingedam.

Eemsmond is qua grote een gemiddelde vereniging met veel aandacht voor techniek, wij proberen dan ook de groepen klein te houden met voldoende trainers. Het is altijd mogelijk om 3x keer bij ons een proefles te volgen om te kijken of de vereniging en het schaatsen bij je past!

Op Kardinge verzorgen wij trainingen voor de jeugd op de zaterdag (vanaf ongeveer 6 jaar) voor de junioren op maandag, woensdag en vrijdag. In de zomer skeeleren wij in Ten Boer en lopen we hard in Appingedam. Het is altijd mogelijk om 3x keer bij ons een proefles te volgen om te kijken of de vereniging en het schaatsen bij je past! Mail naar: stveemsmond@gmail.com.