Sport050
Sporten in Groningen
Tennis- en Padelvereniging Cream Crackers

Tennis- en Padelvereniging Cream Crackers

Tennis- en Padelvereniging Cream Crackers is een sportieve, actieve en gezellige tennis- en padelvereniging met ongeveer 1500 leden waaronder circa 250 jeugdleden en 50 (oudere) ochtendleden. Spelers van alle speelsterktes, van top 100 spelers, tot beginnend recreant, zijn lid van onze club. Wedstrijd- en recreatief tennis gaan bij ons uitstekend samen. En dat 365 dagen per jaar op gravel!!!

Tennis- en Padelvereniging Cream Crackers is de tennis- en padelclub van Groningen met het meest aantal banen en de beste baanzetting voor vrij spelen. Onze 18 tennisbanen zijn verdeeld over twee parken:

Park Corpus den Hoorn

Dit park zit bij de Stadjershal en hier hebben wij 14 tennisbanen (10 gravelbanen met verlichting en 4 winterharde Claytech banen). Daarnaast hebben we op dit park ook nog 3 padelbanen en meerdere mini tennisbanen (voor jong en oud!). In de periode van 1 oktober t/m 1 april ligt er een blaashal over de gravelbanen 7 t/m 10. Deze banen kunnen gehuurd worden door zowel leden van Cream Crackers als niet leden. Voor info hierover zie de pagina over de blaashal.

Park Vorenkamp

Het park Vorenkamp is in Helpman en hier hebben wij op dit moment de beschikking over 4 gravelbanen (zonder verlichting). Onze andere 3 banen op dit park worden gehuurd door G.L.T.B.

Horeca en faciliteiten

Op beide parken zijn uitstekende horecafaciliteiten, de kantine van de Stadjershal op Corpus den Hoorn en het Theehuis op Vorenkamp. Daarnaast kunnen leden gratis gebruik maken van de sauna in de kleedkamers van de Stadjershal en kan er tegen betaling (met korting voor Cream leden) gebruik gemaakt worden van de binnen tennisbanen en squashbanen van de Stadjershal.

Veel mogelijkheden

Een grote vereniging heeft zo zijn voordelen. Door het grote aantal tennisbanen zijn er tijdens de trainingen en competitie en toernooien veelal nog banen beschikbaar om vrij te spelen. Bovendien zijn er altijd genoeg mensen van je eigen niveau en leeftijd om een leuke tennispartij mee te spelen.

Trainen

Cream Crackers heeft uitstekende lesfaciliteiten voor zowel Padel als Tennis, die worden verzorgd door meerdere trainers. Alle trainers zijn bevoegd en in het bezit van een VNT-licentie.

Vrij spelen

Om te kunnen spelen moet je digitaal een baan reserveren via onze website. Het reserveren van een baan in de blaashal gaat via blaashal@creamcrackers.nl.

Wil je jeugdlid worden van de Cream Crackers?

Voor de jeugd hebben we speciale Tennis Alles-in-1 pakketten. Je leest er meer over op onze site of stuur een mailtje naar jeugd@creamcrackers.nl voor meer informatie of aanmelding. Geef in het mailtje aan in welk pakket je interesse hebt en we nemen contact met je op.

Speciaal voor nieuwe leden (18+)

Om te zorgen dat je je snel thuis voelt op onze club organiseren we tal van activiteiten waar je meteen aan kunt deelnemen. Op deze manier leer je de club en andere leden kennen. Toss Iedere vrijdagavond organiseert de Recreanten Commissie van 19.30 tot 22.00 uur een toss op het park Corpus den Hoorn.

Nieuwe Leden Toernooi

Elk jaar vindt er in mei het Nieuwe Leden Toernooi (NLT) plaats.

Sport
Padel, Tennis
Voor wie
Basisschool kind, Gezin, Jongeren, Senior, Volwassenen
Speciaal aanbod voor
Verstandelijke beperking
Type aanbieder
Vereniging

Algemeen

Locaties van Tennis- en Padelvereniging Cream Crackers