Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportieve voornemens

Na de gezelligste maand van het jaar is januari een goed moment om het nieuwe jaar met sportieve voornemens te beginnen. Sport050 moedigt jou en sportclubs in het nieuwe jaar aan met zes (kortings)acties.  

10% korting op 12 kaarten

In januari geven we 10% korting op alle 12 kaarten voor recreatief zwemmen, schaatsen of groepslessen. De 12 kaarten zijn onbeperkt geldig en het is mogelijk om meerdere 12 kaarten per persoon te kopen Koop je kaart direct online.

Breng een nieuwe klant mee en verdien extra toegang

Neem je een nieuwe klant* mee, dan krijg je naast de korting ook nog 2x extra toegang op je 12-kaart zwemmen/schaatsen of groepslessen. Heb je een jaarbonnement? Neem je een nieuwe klant mee naar de balie, dan krijg je een extra maand cadeau. 

10% korting op de AquaSlim cursus

Als je je in januari voor AquaSlim opgeeft, krijg je 10% korting op de cursus. Deze cursus geven we in Sportcentrum Kardinge. Lees meer over deze cursus of meld je direct aan.  

10% korting op het Fit050 voedingsmenu

Gewoon gezond leren eten met producten die je in de supermarkt kan kopen. Eén keer in de twee weken ga je wegen en meten om de vorderingen bij te houden en krijg je voedingsadviezen. Dit doen we in Sportcentrum Kardinge. Geef je in januari voor Fit050 op en je krijgt 10% korting. Lees meer over het voedingsmenu of meld je direct aan

* niet geregistreerde persoon in het toegangssysteem. Iemand die niet eerder een 12-kaart of abonnement heeft gehad. 

Aan de slag met een Gezonde Sportkantine

Meld je vereniging aan bij Team:Fit. Wij helpen om het aanbod in jullie kantine lekkerder en gezonder te maken. Bespreek jullie ideeën met jullie persoonlijke Team:Fit Coach en zorg er samen voor dat jullie kantine gezonder én nog gezelliger wordt. Daarnaast helpen we je ook met beleid op het gebied van roken en alcohol. Laat ons weten dat je aan de slag wil en Team:Fit stuurt een van hun coaches bij je langs! Meld je vereniging aan!

Op weg naar een Rookvrije Generatie

De sportvereniging is een belangrijke omgeving in het leven van een kind. Buiten wordt vaak nog in het zicht van kinderen gerookt, zoals langs de lijn. Zien roken, doet roken. Een rookvrij sportterrein geeft kinderen het goede voorbeeld, beschermt kinderen tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomt het schadelijke meeroken. Een rookvrije sportvereniging draagt bij aan een Rookvrije Generatie. Help je mee? Lees hier hoe je zelf kunt helpen of hoe je kunt helpen als bestuurslid van een sportvereniging!