Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportieve voornemens

Na de gezelligste maand van het jaar is de januari een goed moment om het nieuwe jaar met sportieve voornemens te beginnen. Probeer een van onze Groepslessen of kom banen zwemmen. Voor het banenzwemmen hebben wij trainingsschema's. Je kunt kiezen uit beginner, gemiddeld, of gevorderd. In Sportcentrum Kardinge kun je ook de Swimtag gebruiken om je vorderingen bij te houden. We hebben deze maand ook een challenge om maan mee te doen; zwem zo snel mogelijk een 500m borstcrawl of schoolslag. Voor wat extra motivatie starten  wij in januari de Sportieve Voornemens actie. Je krijgt korting op verschillende producten.

Korting

In januari geven we 10% korting op alle 12 kaarten voor recreatief zwemmen, schaatsen of groepslessen. De 12 kaarten zijn onbeperkt geldig en het is mogelijk om meerdere 12 kaarten per persoon te kopen Koop je kaart direct online

Cursus AquaSlim

Deze cursus is de manier om met een gezonde levensstijl te beginnen en de verzamelde pondjes van december kwijt te raken. Je gaat 8 weken lang 2 x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele sportinstructeur. 1 x per week ga je meten en wegen en krijg je voedingsadvies, menu's en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Het sporten en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen behaald.

Als je je in januari voor AquaSlim opgeeft krijg je 10% korting op de cursus. Deze cursus geven we in Sportcentrum Kardinge. Lees meer over deze cursus of meld je direct aan.  

Fit050 voedingsmenu

Sport je al  en wil je toch door gezonder en bewuster eten gewicht verliezen dan kan dat met het Fit050 voedingsmenu. De Fit050 voedingsmenu's zijn op jou gericht en daarom effectief. Het programma duurt 8 weken. Je ontvangt een compleet weekmenu voor 6 eetmomenten per dag, inclusief boodschappenlijsten. Gewoon gezond leren eten met producten die je in de supermarkt kan kopen. Eén keer in de twee weken gaan we wegen en meten om de vorderingen bij te houden en krijg je voedingsadviezen. Dit doen in Sportcentrum Kardinge. Geef je in januari voor Fit050 op en je krijgt 10% korting. Lees meer over het voedingsmenu of meld je direct aan

Schaats je Fit

Wil jij in de winter een keer iets anders dan je vaste rondje lopen of fietsen? Het is een mix van een schaatsles met loop- en core-oefeningen. Eén keer per week train je onder begeleiding van een professionele instructeur. Daarnaast kun je nog gratis één keer per week zelf schaatsen. Zo kun je mooi de opgebouwde conditie onderhouden. Schaats je Fit is ook heel goed te combineren met het Fit050 voedingsmenu waardoor het effect en de stap naar een gezonde levensstijl groter wordt.

Voor de Schaats je Fit cursus die in de week van 14 januari start krijg je 10% korting. Lees meer over de cursus of meld je direct aan .