Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Blaashal Hoogkerk

Blaashal Hoogkerk is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de semi-permanente sporthal is 2021 en de afmeting is 25 bij 45 meter en hij is 11 meter hoog. 

Deze sporthal huren

De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekend worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal en korfbal. Standaard aanwezig in de sporthal: zaalvoetbaldoelen en korfbalpalen.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge. Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via verhuur@sport050.nl. Online reserveren kan ook!

Uurtarief sporthallen

Hele hal € 66,65

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.