Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Dojo Oude Brinkweg

Dojo Oude Brinkweg is eigendom van de Gemeente Groningen en is gelegen in Haren. Het bouwjaar van de dojo is 1972 en de afmeting is 10 bij 18 meter en hij is 5,5 meter hoog.

Deze dojo huren 

De dojo kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse budo- en vechtsporten, maar ook voor dansactiviteiten en andere vloersporten. Standaard aanwezig in de dojo: judomatten (flexibel)

Je kunt een dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel nodig. Deze kun je alleen op werkdagen vanaf 16.00 uur ophalen in Sporthal Scharlakenhof. Voor de zomerperiode gelden andere tijden. Wil je deze sportlocatie huren? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief dojo's

Standaard € 28,65
Borg sleutel € 40,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2022 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.