Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzaal De Groenenberg

Gymzaal de Groenenberg is eigendom van de Gemeente Groningen en is gelegen in Glimmen. Het bouwjaar van de gymzaal is 1972 en de afmeting is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog.

Deze gymzaal huren   

De gymzaal kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek.

Je kunt een gymzaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes.  Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel nodig. Deze kun je alleen op werkdagen tussen 17.00 en 21.00 uur ophalen in Sporthal Scharlakenhof. Voor de zomerperiode en in kleine schoolvakanties gelden andere tijden. Wil je deze sportlocatie huren? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief gymzalen

Standaard € 28,65
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2022 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Bij een eerdere betaalde borg van €40, krijg je deze terug.