Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzaal Het Buut

Gymzaal het Buut is eigendom van de Gemeente Groningen en is gelegen in Haren. Het bouwjaar van de gymzaal is 1972 en de afmeting is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog.

Deze gymzaal huren  

De gymzaal kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek.

Je kunt een gymzaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel nodig. Deze kun je alleen op werkdagen vanaf 16.00 uur ophalen in Sporthal Scharlakenhof. Voor de zomerperiode en in kleine schoolvakanties gelden andere tijden. Wil je deze sportlocatie huren? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief gymzaal Het Buut

Standaard € 17,05
Borg sleutel € 40,-

Harense sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2021 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.