Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzaal Sweelincklaan

Gymzaal Sweelincklaan hoort bij de Joseph Haydnschool en is eigendom van de Openbaar Onderwijs Groep Groningen. Het bouwjaar van de gymzaal is 2000 en de afmeting is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog.

Deze gymzaal huren

De gymzaal kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek.

Je kunt een gymzaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Wil je deze gymzaal huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief gymzalen

Standaard € 29,15
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.