Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzalen Kamerlingh Onnes

Gymzalen Kamerlingh Onnes zijn onderdeel van het Rietdiep College en zijn eigendom van de Openbaar Onderwijs Groep Groningen. De gymzalen liggen op de 1ste etage, dus niet geschikt voor mindervalide. Het bouwjaar van de 3 gymzalen is 1980 en de afmetingen zijn 12 bij 21 meter en ze zijn 5,5 meter hoog.

Deze gymzaal huren

De gymzalen kunnen van maandag tot en met vrijdag in de avonduren en in de weekenden worden gehuurd en zijn geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in zaal 1: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet en materiaal voor gymnastiek. Standaard aanwezig in zaal 2: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet en materiaal voor gymnastiek. Standaard aanwezig in zaal 3: klimtouw, baskets, volleybalnet en materiaal voor gymnastiek.

Je kunt een gymzaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Wil je deze gymzaal huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief gymzalen

Standaard € 29,15
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.