Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Danszaal Europapark

Danszaal Europapark is onderdeel van Sportcentrum Europapark en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de danszaal is 2018 en de afmeting is 12 bij 12 meter en hij is 3,5 meter hoog.

Deze danszaal huren

De danszaal kun je van maandag tot en met vrijdag in de avonduren huren en is geschikt voor diverse budo- en vechtsporten, maar ook voor dansactiviteiten en andere vloersporten. Standaard aanwezig in de danszaal: een vaste spiegelwand.

Let op: Er is beperkte autoparkeergelegenheid voor het sportcentrum, 100 meter verder is een parkeerterrein voor bezoekers.

Je kunt een danszaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge. Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief danszaal

Standaard € 27,70
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een danszaal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2021 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.