Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sporthal Europapark

Sporthal Europapark is onderdeel van Sportcentrum Europapark en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 2018 en de afmeting is 30 bij 44 meter en hij is 7 meter hoog. 

Deze sporthal huren

De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, hockey, unihockey, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sporthal: ringenstel, klimrek en -touw, zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Voor sommige (sport)evenementen is een vergunning nodig. Hier heeft de gemeente een evenementencheck voor ontwikkeld. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge. Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via  

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief sporthallen

Hele hal € 66,65

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.