Sport050
Sportlocaties
Sporthal Selwerd

Sporthal Selwerd

Sporthal Selwerd is onderdeel van de Vensterschool Selwerd, Paddepoel, Tuinwijk (SPT) en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 1968 en de afmeting is 23 bij 44 meter en hij is 7 meter hoog. Daarnaast is er een gymzaal met de afmeting 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog.

De sporthal kun je van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden huren en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, badminton, unihockey en gymnastiek. Daarnaast ligt er een roller derby track. Standaard aanwezig in de sporthal: klimwand, zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Er mogen maximaal 700 personen tegelijk aanwezig zijn in de sporthal. Voor sommige (sport)evenementen is een vergunning nodig. Hier heeft de gemeente een evenementencheck voor ontwikkeld. 

Tarieven sporthallen

Standaard tarief
vereniging junior
vereniging senior
commercieel
Sporthal
€ 69,25
€ 23,10
€ 46,15
€ 92,35
Sportzaal De Wiardt/ Groenewei
€ 59,50
€ 19,85
€ 39,65
€ 79,30
Sportzaal De Bam
€ 38,85
€ 12,95
€ 25,90
€ 51,80

Algemeen

Een ruimte huren in Sporthal Selwerd?

Ben je op zoek naar een prachtige plek die geschikt is voor verschillende sporten? De sportaccommodatie wordt gebruikt door een aantal sportclubs, maar je kunt hem ook huren om met vrienden of collega's te sporten.

Sublocaties in Sporthal Selwerd

Faciliteiten in Sporthal Selwerd

Rookvrij
Horeca
Betaald parkeren
Fietsenstalling
Kleedkamers
OV binnen 200m
AED
Tribune
Rolstoeltoegankelijk
Beheerder
Douche
Mindervalide toilet
Mindervalide kleedkamer
Toilet