Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sporthal Vinkhuizen

Sporthal Vinkhuizen is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 1970 en de afmeting is 30 bij 44 meter en hij is 7 meter hoog.

Deze sporthal huren

De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekend worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sporthal: ringenstel, klimtouw, zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten en badmintonnetten.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief sporthallen

Hele hal € 65,50

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2022 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.