Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportzaal de Bam

Sportzaal de Bam is eigendom van de Gemeente Groningen en is gelegen in Haren. Het bouwjaar van de sportzaal is 1982 en de afmeting is 18 bij 30 meter en hij is 7 meter hoog. 

Deze sportzaal huren  

De sportzaal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekend worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, hockey, unihockey, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sporthal: ringenstel, klimrek en -touw, zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Een sportzaal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel nodig. Deze kun je alleen op werkdagen vanaf 16.00 uur ophalen in Sporthal Scharlakenhof. Voor de zomerperiode en in kleine schoolvakanties gelden andere tijden. Wil je deze sportlocatie huren? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief Sportzaal de Bam

Standaard € 23,45
Borg sleutel € 40,-

Harense sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sportzaal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2021 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.