Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportzaal de Wiardt

Sportzaal De Wiardt is eigendom van de Gemeente Groningen. De afmeting van de gymzalen zijn 14 bij 22 meter en ze zijn 5,5 meter hoog. De sportaccommodatie bestaat uit twee gymzalen die kunnen worden gecombineerd tot een sportzaal van 28 bij 22 meter.

Deze sportzaal huren

De sportzaal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sportzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet en materiaal voor gymnastiek.

Een sportzaal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via verhuur@sport050.nl. Online reserveren kan ook!

Uurtarief gymzalen/sportzaal

Gymzaal/Halve sportzaal € 29,15
Hele sportzaal € 57,25
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of sportzaal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.