Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Happy Body Movement

 • Sport, activiteit
 • Boksen,
  Kickboksen
 • Leeftijdsgroep
 • 06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar
 • Voor wie
 • mannen en vrouwen samen,
  mensen die revalideren,
  mensen met overgewicht,
  nationale sportweek

(Kick)boksen in Haren!

Heb je zin om te (leren) kickboksen of boksen in een veilige en gezellige omgeving? Ben je nieuwsgierig naar deze sporten die techniek, kracht, lenigheid, respect en discipline combineren met een full body work-out? Dan kun je nu ook in Haren terecht!

Happy Body Movement biedt diverse trainingen vanaf 6 jaar. Wij combineren inspanning met gezelligheid en een veilige sfeer. Je hoeft niet te beschikken over een goede conditie of techniek. Daar gaan we tijdens de trainingen wel mee aan de slag!

Tijdens onze trainingen staat de techniek van het kickboksen centraal. Stapsgewijs leer je verschillende stoot-en traptechnieken én de bijbehorende verdedigingen. Je leert daarnaast ook zaken als een goede houding, balans en veilig samenwerken. Na de training ga je geheid vermoeid en voldaan naar huis.

Ook tijdens de ouder-kind training wordt er vanzelfsprekend lekker stevig getraind. Warming- up en cooling-down zijn daarbij met iedereen gezamenlijk. Tijdens het technische gedeelte werken de volwassenen en kinderen onderling samen. Zo heeft iedereen een maatje van ongeveer gelijke lengte, dat werkt wel zo fijn. Daarnaast ben je regelmatig met je eigen kind aan de slag. Een hele leuke manier om een andere kant van elkaar te ontdekken!

Ben je op zoek naar een training waarbij je even heerlijk kunt knallen en het uiterste van jezelf opzoekt, kom dan eens mee doen met de Happy Body Boost! Hierbij staan cardio en kracht centraal.

Voor ons lesaanbod, het lesrooster en de locaties kun je een kijkje nemen op onze website.