Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzaal Korreweg

Gymzaal Korreweg is eigendom van de Gemeente Groningen. Er wordt momenteel gebouwd aan de nieuwe accommodatie en de verwachting is dat de gymzaal eind 2022 in gebruik genomen kan worden. De gymzaal vervangt de oude gymzaal aan de Molukkenstraat die op 16 november 2019 is afgebrand.

Wil je op de hoogte blijven van de bouw? Download dan de App in de App store of de Play Store. In deze app vind je alle informatie over de werkzaamheden van het project 'Gymzaal Molukkenstraat' door Wind Groep. Er wordt belangrijke projectinformatie, de laatste planning en contactinformatie weergegeven. Ook kun je op deze app vragen, opmerkingen of klachten achterlaten die betrekking hebben op het project.

Deze gymzaal huren

De gymzaal kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal en gymnastiek. Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet en materiaal voor gymnastiek.

Je kunt een gymzaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Wil je deze gymzaal huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief gymzalen

Standaard € 29,15
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.