Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sporthal Kardinge

Sporthal Kardinge is onderdeel van Sportcentrum Kardinge en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 2014 en de afmeting is 24 bij 45 meter en de sporthal is 7 meter hoog.

In het multifunctionele complex bevinden zich naast een sporthal ook nog zwembaden, ijsbanen, tennis- en squashbanen, een dojo en vergaderzalen.

Deze sporthal huren

De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sporthal: zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Voor sommige (sport)evenementen is een vergunning nodig. Hier heeft de gemeente een evenementencheck voor ontwikkeld. Wil je de sporthal huren, neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief sporthallen

Hele hal € 66,65

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.