Sport050
Sporten in Groningen
C.K.V. Rondom d'Olle Grieze

C.K.V. Rondom d'Olle Grieze

Korfbalvereniging Rondom d'Olle Grieze, afgekort ROG, is een plek waar sportiviteit, teamgeest en plezier samenkomen sinds 1957, Bij ROG geloven we in de kracht van korfbal als een inclusieve en dynamische sport voor jong en oud. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, iedereen is welkom.

Momenteel hebben we 4 senioren teams, 1 midweek, 2 jeugdteams, een kanagroo club voor de allerjongsten (leeftijd 3 tot 6 jaar) en een G-team voor mensen met een beperking. Onze trainingen vinden plaats op maandag- en woensdagavond. Op zaterdagen spelen de meeste teams wedstrijd. De midweek speelt over het algemeen op woensdag of donderdagavond een wedstrijd.

Bij korfbal heb je zowel een veld- als zaalseizoen, we spelen daarom op verschillende locaties in de stad. Het veldseizoen vind je ons op sportpark Kardinge. 's Winters trainen we in Sporthal Beijum en Sporthal Kardinge. De wedstrijden vinden veelal plaats in Sporthal Beijum en af en toe in Sporthal Lewenborg.

Ben je nieuwsgierig naar onze vereniging of wil je korfbal eens uitproberen? Neem contact met ons op en train een keertje mee! Je bent van harte welkom.

Sport
Korfbal
Voor wie
Basisschool kind, Jongeren, Kleuter, Peuter, Volwassenen
Speciaal aanbod voor
Verstandelijke beperking
Type aanbieder
Vereniging

Veelgestelde vragen over C.K.V. Rondom d'Olle Grieze

Kan ik een keer bij jullie meetrainen?

Voor wie is korfbal geschikt?