Sporthal Kardinge

Sporthal Kardinge is onderdeel van Sportcentrum Kardinge en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 2014 en de afmeting is 24 bij 45 meter en de sporthal is 7 meter hoog.

De sporthal kun je van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden huren en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sporthal: zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Voor sommige (sport)evenementen is een vergunning nodig. Hier heeft de gemeente een evenementencheck voor ontwikkeld.

Tarieven sporthallen

Standaard tarief
vereniging junior
vereniging senior
commercieel
Sporthal
€ 69,25
€ 23,10
€ 46,15
€ 92,35
Sportzaal De Wiardt/ Groenewei
€ 59,50
€ 19,85
€ 39,65
€ 79,30
Sportzaal De Bam
€ 38,85
€ 12,95
€ 25,90
€ 51,80

Algemeen

Een ruimte huren in Kardinge?

Ben je op zoek naar een prachtige plek die geschikt is voor verschillende sporten? De sportaccommodatie wordt gebruikt door een aantal sportclubs, maar je kunt hem ook huren om met vrienden of collega's te sporten.

Faciliteiten in Sporthal Kardinge

Rookvrij
Horeca
Gratis parkeren
Fietsenstalling
Kleedkamers
OV binnen 200m
AED
Gratis wifi
Rolstoeltoegankelijk
Beheerder
Douche
Mindervalide toilet
Mindervalide kleedkamer
Toilet