Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportzaal Groenewei

In de wijk Meerstad wordt vanaf het najaar 2022 gebouwd aan Kindcentrum Groenewei. In Kindcentrum Groenewei komt, naast een school en kinderopvang, ook een sportzaal. Sportzaal Groenewei is buiten de gebruikstijden voor het bewegingsonderwijs beschikbaar voor binnensport. Hiermee biedt de sportzaal kansen voor de wijk op het gebied van sport, spelen, bewegen en ontmoeten. De verwachting is dat de multifunctionele accommodatie vanaf het voorjaar 2024 in gebruik genomen kan worden.

Deze sportzaal huren

De sportzaal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal en gymnastiek.

Een sportzaal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via verhuur@sport050.nl. 

Uurtarief gymzaal/sportzaal

Gymzaal/halve sportzaal € 29,15*
Hele sportzaal € 57,25
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of sportzaal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.