Sport050
Sportlocaties
Sporthal Beijum

Sporthal Beijum

Sporthal Beijum is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 1982 en de afmeting is 22 bij 44 meter en hij is 7 meter hoog.

De sporthal kun je van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden huren en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, hockey, unihockey, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sporthal: ringenstel, klimrek en -touw, zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Er mogen maximaal 600 personen tegelijk aanwezig zijn in de sporthal. Voor sommige (sport)evenementen is een vergunning nodig. Hier heeft de gemeente een evenementencheck voor ontwikkeld.

Tarieven sporthallen

Standaard tarief
vereniging junior
vereniging senior
commercieel
Sporthal
€ 69,25
€ 23,10
€ 46,15
€ 92,35
Sportzaal De Wiardt/ Groenewei
€ 59,50
€ 19,85
€ 39,65
€ 79,30
Sportzaal De Bam
€ 38,85
€ 12,95
€ 25,90
€ 51,80

Algemeen

Een ruimte huren in Sporthal Beijum?

Ben je op zoek naar een prachtige plek die geschikt is voor verschillende sporten? De sportaccommodatie wordt gebruikt door een aantal sportclubs, maar je kunt hem ook huren om met vrienden of collega's te sporten.

Faciliteiten in Sporthal Beijum

Rookvrij
Horeca
Gratis parkeren
Fietsenstalling
Kleedkamers
Gezonde kantine
OV binnen 200m
AED
Tribune
Rolstoeltoegankelijk
Beheerder
Douche
Mindervalide toilet
Mindervalide kleedkamer
Toilet