Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Go Smarts

 • Sport, activiteit
 • Karate,
  Krav Maga,
  Martial arts (MMA),
  Vechtsport,
  Weerbaarheid/zelfverdeding
 • Leeftijdsgroep
 • 04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar
 • Voor wie
 • alleen studenten,
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  kinderfeestjes,
  mannen en vrouwen samen,
  sporthopper

Martial Arts is een verzamelnaam voor meerdere 'vechtsporten'. Wij hebben veel ervaring, hebben visie en een enorme drive om voor iedereen mogelijkheden te creëren binnen ons trainingsaanbod.

Naast het aanbod van de Dames Weerbaarheidstraining 14+, Combattraining 16+ geven wij Martial Arts trainingen aan de jeugd vanaf 5 jaar. Wij hebben hiervoor een erg leuk, leerzaam en gevarieerd lesprogramma afgestemd op leeftijd en niveau.

Zelfbeheersing, zelfvertrouwen/empowerment, fysieke en mentale weerbaarheid, respect en samenwerking zijn een aantal belangrijke ontwikkeldoelen die terugkomen in onze trainingen.

Voor de dames vanaf 14 jaar bieden wij de Dames Weerbaarheidstraining aan. Het sportelement is in deze clinic redelijk intensief, maar het gaat met name ook om je zelfvertrouwen en mentale en fysieke weerbaarheid te vergroten.

Bij de Combattraining kan iedereen vanaf 16 jaar op eigen niveau komen trainen en worden conditie- kracht- en vechtsportelementen in een training van anderhalf uur afgewisseld. Be Smart, Go Smarts check onze website voor meer info over ons aanbod.

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles.