Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Atletiekcentrum Stadspark

Atletiekcentrum Stadspark is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van het sportpark is 1962 en bestaat uit een 400-meter lange atletiekbaan (6 lanen), 1 sprintbaan, 4 springbakken, 4 werpkooien en 1 oefenhoek.


Dit sportpark huren

Het atletiekcentrum kan van maandag tot zondag in beperkte mate gehuurd worden vanwege de verenigingen en scholen die structureel gebruikmaken van het atletiekcentrum. Tijdens de schoolvakanties is er ruime beschikbaarheid. Het sportpark is geschikt voor diverse buitensporten zoals atletiek en schoolsport. Standaard aanwezig op het sportpark: vaste atletiekmaterialen.

De sportparken worden vooral door sportverenigingen en scholen gebruikt voor buitensporten en (sportieve) evenementen. Maar ook door bedrijven en instellingen die hier hun sporttoernooien of evenementen houden.
Wil je dit sportpark huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken op de sportaccommodatie.

Uurtarief sportparken

Atletiekcentrum Stadspark € 85,40

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sportpark. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Het tarief van een sportpark is inclusief gebruik kleedkamers.

Veldkeuringen

Kijk altijd op je eigen verenigingssite om te kijken welke wedstrijden/trainingen zijn afgelast.

  • Nog niet gekeurd
  • Goedgekeurd
  • Herkeuren
  • Afgekeurd
  • Onderhoud
Laatste keuring 4 februari 2022 01:00
  • Atletiekcentrum