Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportcentrum Europapark

Sportcentrum Europapark is één van de grotere multifunctionele sportcentra in Groningen. Het gebouw is eigendom van de Gemeente Groningen en het bouwjaar is 2018. Naast een sporthal, turnhal en verschillende sportzalen zoals een dojo, danszaal en fitnesszaal, is ook het Noorderpoort in het sportcentrum gevestigd. Daarnaast kun je heerlijk eten en drinken in het sfeervolle café/restaurant. 

Parkeren Mediacentrale
Gratis parkeren kan alleen binnen onderstaande tijden.
- Werkdagen 19.00 tot 06.00 uur;
- Vrijdagavond 19.00 tot maandagochtend 06.00 uur.

Hoe werkt het?
De sporter of bezoeker van het sportcentrum rijdt tot aan de slagboom bij de Mediacentrale, ziet bij de intercom een display en drukt op ‘bezoekers sportcentrum’. De kentekenlezer slaat vervolgens het kenteken van de sporter of bezoeker op. Sporter of bezoekers parkeert zijn of haar auto en loopt naar het sportcentrum.

Bij vertrek (naar huis) gaat sporter of bezoeker naar de display in de horeca binnen het sportcentrum, hij of zij tikt zijn of haar kenteken in en heeft dan korte tijd om uit te rijden vanaf de parkeerplaats bij de Mediacentrale. Wil de slagboom niet open bij het uitrijden? Dan kan de bezoeker op de intercom drukken, die belt (buiten kantoortijden) naar de beheerderstelefoon en deze doet de slagboom dan via de telefoon open.