Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

ZwangerZwemmen Kardinge

Zwangerzwemmen

Zwemmen is één van de weinige sporten die je gedurende de gehele zwangerschap kunt blijven doen. Het is de ideale manier om aan je conditie te werken. Je traint armen en benen en je hebt geen last van je gewicht. Zwemmen is niet alleen goed  voor de conditie, het stimuleert ook de bloedsomloop en ontlast je spieren en gewrichten. Zo kun je eventuele pijn verlichten. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van de rug. Zwemmen kan hierbij helpen.

Groepslessen

Vanaf het moment dat je zwanger bent, kun je mee doen met de groepslessen zwangerschapszwemmen. De groepslessen geven we  in warm water van 32 graden. Samen de instructeur doe je verschillende oefeningen. Je hoeft je niet vooraf op te geven, de lessen hebben een vrije inloop, behalve tijdens corona. Als je bevallen bent kun je doorgaan met de lessen ouder en kind.

Uitval van activiteiten tot aan de zomervakantie

De zwembaden Sport050  hebben onder andere als gevolg van de Corona-pandemie een flinke doorstroom van personeel. Ook door een toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt. Voor bepaalde specialistische groepslessen hebben we een zeer beperkt  aantal beschikbare instructeurs en kunnen daarmee niet alle activiteiten aanbieden zoals je dat gewend was. Er vallen groepslessen uit, maar ook enkele uurtjes banen /recreatief zwemmen. Bekijk hiervoor altijd de openingstijden. 

We hebben intussen nieuwe zwemles-instructeurs kunnen opleiden. En uiteraard  proberen we nog steeds nieuwe ervaren instructeurs te zoeken en  leiden we nieuwe collega’s op, zodat je snel weer mee kunt doen aan de groepslessen en we alle uren banen en recreatief zwemmen weer kunnen aanbieden. 

Lesrooster ZwangerZwemmen

maandag 04 juli t/m Datum aanpassen
Vandaag (maandag 04 juli)
Geannuleerd 22:00 - 18:45 ZwangerZwemmen
Morgen (dinsdag 05 juli)
Geen activiteiten
woensdag (06 juli)
11:30 - 12:00 ZwangerZwemmen (extra warm water)
donderdag (07 juli)
Geen activiteiten
vrijdag (08 juli)
Geen activiteiten
zaterdag (09 juli)
Geen activiteiten
zondag (10 juli)
Geen activiteiten

Tarieven 

Losse les

€ 8,55

12-kaart

€ 85,50

borg bandje

€7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2021 tot en met 31 juli 2022 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.