Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

ZwangerZwemmen Kardinge

Zwangerzwemmen

Zwemmen is één van de weinige sporten die je gedurende de gehele zwangerschap kunt blijven doen. Het is de ideale manier om aan je conditie te werken. Je traint armen en benen en je hebt geen last van je gewicht. Zwemmen is niet alleen goed  voor de conditie, het stimuleert ook de bloedsomloop en ontlast je spieren en gewrichten. Zo kun je eventuele pijn verlichten. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van de rug. Zwemmen kan hierbij helpen.

Groepslessen

Vanaf het moment dat je zwanger bent, kun je mee doen met de groepslessen zwangerschapszwemmen. De groepslessen geven we  in warm water van 32 graden. Samen de instructeur doe je verschillende oefeningen. Je hoeft je niet vooraf op te geven, de lessen hebben een vrije inloop, behalve tijdens corona. Als je bevallen bent kun je doorgaan met de lessen ouder en kind.

Update: na de kerstvakantie starten er weer enkele groepslessen

We hebben bij de zwembaden van Sport050 inmiddels meer personeel, maar nog steeds niet genoeg. Hierdoor hebben we enkele activiteiten afgelopen periode geannuleerd. Dit was het recreatief zwemmen en groepslessen in de avonden. Maar nu is er goed nieuws. Vanaf maandag 9 januari gaat het recreatiebad weer open op alle dagen. Ook starten de groepslessen weer op maandagavond. We hopen zo snel mogelijk ook de andere avonden weer te starten.

Lesrooster ZwangerZwemmen

zaterdag 04 februari t/m Datum aanpassen
Vandaag (zaterdag 04 februari)
Geen activiteiten
Morgen (zondag 05 februari)
Geen activiteiten
maandag (06 februari)
18:45 - 19:15 ZwangerZwemmen
dinsdag (07 februari)
Geen activiteiten
woensdag (08 februari)
11:30 - 12:00 ZwangerZwemmen (extra warm water)
donderdag (09 februari)
Geen activiteiten
vrijdag (10 februari)
Geen activiteiten

Tarieven 

Losse les

€ 8,70

12-kaart

€ 87,00

borg bandje

€7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.