Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

ZwangerZwemmen Kardinge

Veilig zwemmen tijdens Corona

We hebben speciaal een pagina gemaakt met alle informatie over veilig sporten in Sportcentrum Kardinge tijdens corona. Vind hier de informatie over het verplicht online reserveren en andere regels. Blijf altijd de pijlen en de aanwijzingen van het personeel volgen. 

Zwangerzwemmen

Zwemmen is één van de weinige sporten die je gedurende de gehele zwangerschap kunt blijven doen. Het is de ideale manier om aan je conditie te werken. Je traint armen en benen en je hebt geen last van je gewicht. Zwemmen is niet alleen goed  voor de conditie, het stimuleert ook de bloedsomloop en ontlast je spieren en gewrichten. Zo kun je eventuele pijn verlichten. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van de rug. Zwemmen kan hierbij helpen.

Groepslessen

Vanaf het moment dat je zwanger bent, kun je mee doen met de groepslessen zwangerschapszwemmen. De groepslessen geven we  in warm water van 32 graden. Samen de de instructeur doe je verschillende oefeningen. Je hoeft je niet vooraf op te geven, de lessen hebben een vrije inloop. Als je bevallen bent kun je doorgaan met de lessen ouder en kind.

Als er 'gesloten' in het rooster staat, is er die dag geen les. 

Lesrooster ZwangerZwemmen

donderdag 24 juni t/m Datum aanpassen
Vandaag (donderdag 24 juni)
Gesloten
Morgen (vrijdag 25 juni)
Gesloten
zaterdag (26 juni)
Gesloten
zondag (27 juni)
Gesloten
maandag (28 juni)
Gesloten
dinsdag (29 juni)
Gesloten
woensdag (30 juni)
Gesloten

Tarieven 

Losse les

€ 8,25

12-kaart

€ 82,50

borg bandje

€7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.