Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Zwembad Kardinge

De zwembaden van Kardinge bevinden zich in Sportcentrum Kardinge gelegen tussen de wijken Beijum en Lewenborg. Het zwembad heeft 3 zwembaden: een 25 meterbad met duikplank en beweegbare bodem, een instructiebad met beweegbare bodem en een recreatiebad.

Recreatief of banen zwemmen

Als recreatieve zwemmer haal je je hart op in Sportcentrum Kardinge. Lekker ontspannen in de golven van het subtropisch zwembad, baantjes trekken in het 25 meter bad of heerlijk in warmwater zwemmen voor de allerkleinsten.

Het recreatiebad heeft verschillende faciliteiten zoals een golfslagbad met verschillende waterelementen, een glijbaan, een stroomversnelling, een buitenbadje en een peuterbad.

Het instructiebad heeft verschillende elementen voor de allerkleinsten en op bepaalde momenten kunnen volwassenen er in warm water zwemmen.

In het 25 meter bad kun je heerlijk baantjes zwemmen. Op woensdagmiddag, in het weekend en in de vakanties is 2/3 van het bad het speeldomein voor kinderen met diploma. Ook kun je in het zwembad je kinderfeestje vieren.

Bekijk de openingstijden of tarieven van het zwembad

Zwemles

Wij leren je kind of jou op een veilige en speelse manier zwemmen. Inschrijven voor de zwemlessen kan vanaf 4 jaar en is gratis. Afhankelijk van de dag of het tijdstip van de zwemlessen kan er een korte wachtlijst zijn. In de tijd dat je kind op de wachtlijst staat kan het gratis bij ons recreatief komen zwemmen om zo al aan het water en het zwembad te wennen.

Lees meer over zwemles voor kinderen, jongeren of volwassenen.

AquaSporten

Wil je op een leuke manier actief aan je conditie werken? Kom dan Aquasporten! Er zijn verschillende groepslessen en iedereen kan meedoen; leeftijd en conditie maakt niet uit! De verschillen zitten vooral in materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig, behalve bij FloatFit en AquaSlim.

Lees meer over de verschillende AquaSporten.

FiftyFit

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel en voelt zich fitter! Een bij uitstek geschikte vorm van bewegen voor ouderen is zwemmen. Door de opwaartse druk van het water is belasting minimaal en de kans op blessures daardoor klein. Je kunt kiezen uit recreatief zwemmen of meedoen met één van de groepslessen speciaal voor senioren.

Lees meer over FiftyFit.

AquaTech

Bij AquaTech leer je beter en sneller zwemmen. AquaTech bestaat uit verschillende vormen namelijk; training, techniek en open water. Alle vormen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf switchen tussen verschillende lessen of gelijktijdig aan de verschillende soorten lessen meedoen.

Lees meer over AquaTech.

Ouder en kindzwemmen

Als je kind 3 maanden of ouder is, kun je samen meedoen met de lessen Ouder en KindZwemmen. Je kind raakt zo op een ontspannen manier al vroeg vertrouwd met het water. Het ouder en kind zwemmen is ingedeeld in meerdere leeftijdsgroepen. Je hoeft je niet van tevoren op te geven.

Lees meer over Ouder en Kindzwemmen.

ZwangerZwemmen

Zwemmen is één van de weinige sporten die je gedurende de gehele zwangerschap kunt blijven doen. Het is de ideale manier om aan je conditie te werken. Je traint armen en benen en je hebt geen last van je gewicht. Zwemmen is niet alleen goed voor de conditie, het stimuleert ook de bloedsomloop en ontlast je spieren en gewrichten.

Lees meer over Zwangerzwemmen.

Zwembad huren

Het zwembad kun van maandag tot en met vrijdag en in de weekend huren. Om het bad te huren moet je voldoen aan de toezichteisen die we stellen. Neem voor meer informatie contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via verhuur@sport050.nl.

Lees meer over de verhuur van het zwembad.