Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Coronactief

Blijf in beweging met Coronactief!

Juist nu je thuis aan het werk bent en je zo veel mogelijk in huis moet blijven is het belangrijk om in beweging te blijven. Zo blijf je gezond en actief. Gelukkig zijn er heel veel trainers en anderen bezig geweest met het maken van leuke workouts, uitdagingen en oefeningen om thuis te doen. We hebben dit voor jullie gebundeld en dit kun je ook vinden op ons YouTube kanaal.. Daarnaast delen we verschillende filmpjes op onze socials van Sport050. 

Voor jonge kinderen

Bekijk de afspeellijst met oefeningen voor de allerjongsten om samen met papa of mama te doen. Daarnaast hebben we ook een pagina met zwemles oefeningen voor kinderen die op zwemles zitten of die aan Ouder en Kind zwemmen meedoen. 

Voor zwemles kinderen

Speciaal voor alle kinderen die nu ook de zwemles moeten missen. Op de afspeellijst van de zwemles vind je verschillende oefeningen. 

Voor jeugd

Ook voor de jeugd hebben we een leuke playlist samengesteld met onder andere filmpjes van Bslim

Challenges voor jong en oud. 

Er zijn ook ontzettend veel leuke challenges om aan mee te doen. Eenmalige, vaak moeilijke of uitdagende oefeningen. We hebben een aantal challenges voor je verzameld in deze playlist

Voor volwassenen

Voor volwassenen hebben we ook een playlist gemaakt met workouts met onder andere personal trainers zoals Inez Schuitema
Hieronder een workout van een sportinstructeur van Sport050; alfabet workout

Voor senioren

Het is ook erg belangrijk om mobiel en actief te blijven. Voor senioren hebben we een vervangende les van FiftyFIt gemaakt en andere oefeningen op de afspeellijst in youtube gezet. 

Om je hoofd leeg te maken

Heerlijk ontspannen door yoga. Yellow Yoga heeft een aantal filmpjes met oefeningen opgenomen in de A-kerk.

Door sportpromotors

De sportpromotors van de gemeente Groningen doen ook hun best om in beweging te blijven. Ze geven verschillende tips of workouts in deze playlist.  

Virtuele sportevenementen 

Heb je al eens gehoord van ‘Let’s Move’? Let’s Move is een gratis platform waarop je aan verschillende virtuele evenementen kunt meedoen. Deze loop je vanuit huis met de MyTrace app. Zo hoor je het startschotklinken, ontvang je regelmatig tussentijden en blijf je in het ritme door de voice-over, realistische sound effects en leuke audioberichten. Het leaderboard en je live wave positie zorgen bovendien voor extra uitdaging en competitie. Net echt dus! Lijkt jou dit leuk? Neem dan gauw een kijkje op de website van Let’s Move. Invididueel op afstand, maar samen!

Tips voor Coronactief? Laat het ons weten!

Mocht je nog leuke challenges, work-outs of andere initiatieven en ideeën hebben? Laat het ons weten via: info@sport050.nl.