Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Coronactief

Blijf in beweging met Coronactief!

Juist nu je thuis aan het werk bent en je zo veel mogelijk in huis moet blijven is het belangrijk om in beweging te blijven. Zo blijf je gezond en actief. Gelukkig zijn er heel veel trainers en anderen bezig geweest met het maken van leuke workouts, uitdagingen en oefeningen om thuis te doen. We hebben dit voor jullie gebundeld en dit kun je ook vinden op ons YouTube kanaal.. Daarnaast delen we verschillende filmpjes op onze socials van Sport050, Sportcentrum Kardinge, Helperzwembad en Zwembad de Parrel. 

Voor jonge kinderen

Bekijk de afspeellijst met oefeningen voor de allerjongsten om samen met papa of mama te doen. Daarnaast hebben we ook een pagina met zwemles oefeningen voor kinderen die op zwemles zitten of die aan Ouder en Kind zwemmen meedoen. 

Voor zwemles kinderen

Speciaal voor alle kinderen die nu ook de zwemles moeten missen. Op de afspeellijst van de zwemles vind je verschillende oefeningen. 

Voor jeugd

Ook voor de jeugd hebben we een leuke playlist samengesteld met onder andere filmpjes van Bslim

Challenges voor jong en oud. 

Er zijn ook ontzettend veel leuke challenges om aan mee te doen. Eenmalige, vaak moeilijke of uitdagende oefeningen. We hebben er een aantal voor je verzameld in deze playlist

Voor volwassenen

Voor volwassenen hebben we ook een playlist gemaakt met workouts met onder andere personal trainers zoals Inez Schuitema
Hieronder een workout van een sportinstructeur van Sport050; alfabet workout

Voor senioren

Het is ook erg belangrijk om mobiel en actief te blijven. Voor senioren hebben we een vervangende les van FiftyFIt gemaakt en andere oefeningen op de afspeellijst in youtube gezet. 

Door sportpromotors

De sportpromotors van de gemeente Groningen doen ook hun best om in beweging te blijven. Ze geven verschillende tips of workouts in deze playlist.  Meervoudig wereld kampioen kickboxen Sarèl de Jong deelt iedere dag een workout op haar instagram account

Virtuele sportevenementen 

Heb je wel eens gehoord van 'Keep Moving'? Keep Moving is een gratis platform waarop je aan verschillende virtuele loop-, fiets- of wandelevenementen kunt meedoen. Het platform is actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en er zijn door gebruikers al zes miljoen kilometers bij elkaar afgelegd. Zo kan je ook de virtuele versie van de Urban Walk Groningen lopen! En weet je wat het platform het meest speciaal maakt? Je beweegt namelijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor onze zorgverleners! Wanneer jij jouw afstand binnen gekozen tijdslimiet hebt volbracht, krijg je een medaille die je hierna kan schenken aan een zorgverlener naar keuze om hem of haar te bedanken. Lijkt jou dit leuk? Neem dan gauw een kijkje op de website van Keep Moving! 

Heb je tips? Laat het ons weten!

Mocht je nog leuke challenges, work-outs of andere initiatieven en ideeën hebben? Laat het ons weten via: info@sport050.nl.